#   Статии
17.09.2012
Откриха новата учебна година в община Бяла

В ОУ „Отец Паисий“ 35 първокласници за първи път чуха учебния звънец. Тази година над 200 ученика прекрачиха прага на училището. Децата се завърнаха в класните стаи със стихотворения и песни.

Празненството започна с тържествено вдигане на училищното и националното знаме. Директорът на училището Дилян Дончев приведства учениците и учителите с пожелание да се учат и преподават с удоволствие! От името на общината, Председятелят на общинския съвет, София Кирова подари на първокласниците книжки. „Да сте здрави, да намерите много приятели, както сред учениците, така и сред учителите, и дано днешния двоен празник на вярата, надеждата и любовта Ви донесе много, много щастие и мъдрост!“, поздрави г-жа Кирова първолаците.

Заместник кметът на общината Костадин Самарджиев пожела успешна нова учебна година на учениците и учителите в Професионална гимназия по селско стопанство и туризъм, гр. Бяла.

Празненства бяха организирани и в детските целодневни градини в град Бяла и село Господиново.

Всички училища в общината се включиха с едноминутно мълчание в памет на загиналите по пътищата деца по инициатива на Фондация „Безопасни улици от Валя”.
Автор: Връзки с обществеността и медии

 

© Община Бяла 2006-2018
начало | карта на сайта | © Copyrights | webdesign | помощ | администрация