#   Статии
31.10.2012
Организираха забавно състезание посветено на Деня на народните будители

Учениците от IV клас на ОУ „Отец Паисий“, гр. Бяла и техните учителки Гинка Петкова, Блага Янакиева и Радослава Русева организираха за всички деца от начален курс весел празник „Есенна забава“. Празникът се проведе на 29.10.2012 г. във физкултурния салон на училището. Тържеството бе посветено на патронния празник на училището Деня на народните будители.

Първокласниците, които за първи път присъстват на мероприятие организирано в училището, бяха специално поздравени с куклената пиеса „Хубавата дума“. Всички участници бяха поздравени с песните „Рече мама да ме жени“ и „Много ли струва това да протегнеш на някого ръка“.

Проведено бе и състезание между два отбора – „Комета“ и „Ракета“. Участваха всички деца. Първата игра бе да подредят името Отец Паисий, втората игра – да подредят пъзел снимката на училището, а третата игра да поднесат цветя пред портрета на патрона на училището Отец Паисий. Победил в състезанието бе отбор „Ракета“.

Празникът приключи със забавната игра „Да направим влакче“ и дискотека.

В часовете по занимания по интереси с учениците от IV клас учителката Радослава Русева проведе конкурс за съчинение и илюстрация на тема „Любимо цвете“. Най-добрите осем съчинения бяха събрани и издадени в книжка „Цветна градина“. С тази книжка се наградиха отличилите се участници на празника „Есенна забава“.
Автор: Връзки с обществеността и медии

 

© Община Бяла 2006-2020
начало | карта на сайта | © Copyrights | webdesign | помощ | администрация