#   Статии
28.03.2022
Община Бяла стартира официален канал за комуникация във Вайбър

Община Бяла пуска свой официален канал в приложението Вайбър, в който потребителите ще могат да получават актуална информация за случващото се в морската община.

Чрез въвеждането на новия канал за комуникация Община Бяла ще е по-близо до гражданите. Общинска администрация планира чрез платформата да провежда и периодични проучвания по важни за обществото теми. Благодарение на функционалностите на приложението, хората ще получават актуална информация по най-бързия начин. Присъединяването към канала е напълно безплатно чрез този линк https://invite.viber.com/?g2=AQAKEgqtKsyxAE7uz0pj41034VcNTU6Kz9JydeLeCnWbizmY49sA1VhnVTRzBKbq on Viber.

През миналата година Община Бяла обяви, че започва работа по туристически сайт, чиято цел ще е промотиране на туризма и туристическите услуги. През април сайтът ще бъде пуснат с рекламна кампания в онлайн търсачките и социалните мрежи.

Прозрачното управление и директната комуникация с гражданите е сред приоритетите в управлението на Община Бяла. Сайтът на Община Бяла и официалната страница на Общинска администрация във Фейсбук се поддържат и актуализират редовно. С новия канал информацията ще достига още по-лесно до всички, които се присъединят в канала.
Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация