#   Статии
16.11.2022
Семинар: Брандинг. Дигитален маркетинг. Дизайн

Събитията, организирани в рамките на международния проект “BSB 757 – Креативни центрове”, продължават и тази седмица. На 19 ноември /събота/ в конферентната зала на Историческия музея (ет. 3) ще се проведе семинар на тема „Брандинг. Дигитален маркетинг. Дизайн“.

Лектор на първия модул от семинара ще бъде Искра Евтимова, която ще ни разкаже за брандинга и дигиталния маркетинг.
Дигитален маркетинг наричаме комуникирането на продукти и услуги, посредством дигитални технологии, през интернет. С мощното навлизане на технологиите на всяко едно ниво в ежедневието ни през последното десетилетие се промени и начина ни на пазаруване. Все по-често извършваме покупки, правим резервации, изпращаме заявки онлайн. Поради тази причина дигиталните маркетинг кампании стават все по-необходими и все по-ефективни. Дигиталният маркетинг съчетава в себе си утвърдени комуникационни канали като:
- Маркетинг в социални мрежи – Facebook, Instagram, LinkedIn;
- Контент маркетинг – създаване на съдържание за поддържане на уеб сайт и социални платформи;
- Реклами в гугъл;
- SEO оптимизация;

Във втория модул Кристиян Йорданов ще отвори дискусия за дизайна и неговите различни аспекти и употреби.
Дизайнът е навсякъде около нас и е неизменна част от всеки продукт, реклама, видео, сайт. Тенденциите и софтуерите се развиват непрестанно, с всеки изминал ден възникват нови инструменти за работа, ефекти и похвати. Можеш да откриеш себе си във всяко от направленията - графичен дизайн или уеб дизайн, след което възможностите за развитие са необятни.

Събитието е напълно безплатно и е подходящо както за хора с познания в областта, така и за младежи, които все още се ориентират кариерно. Ако искаш да научиш повече за тези актуални и модерни професии регистрирай се за семинара тук: https://bit.ly/crea-seminar2
Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2022
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация