#   Статии
25.12.2006
Новогодишно приветствие от Кмета на Община Бяла

Скъпи съграждани и приятели на град Бяла,

В навечерието на Новата година имам честта да застана пред вас и да отправя най-искрените си пожелания за здраве, късмет и по-добър живот към всички жители и гости на нашата община.

Отминалата 2006 година беше трудна, но и благодатна. С общи усилия свършихме много за благоустройството на общината. Спечелихме финансиране от европейските фондове за няколко проекта, като Община Бяла беше обевена за един от отличниците в тази област. Привлякохме голям брой инвеститори, което ще доведе до пълна промяна облика на региона, нови работни места, засилен туристически интерес и по-висок стандарт на живот за всички. Положихме големи усилия за популяризирането на района и в чужбина. С финасовата подкрепа на по-големите инвеститори в Бяла участвахме в няколко международни форума в Москва, Рига, Копенхаген и др., където презентирахме Бяла с цел да привлечем повече инвестиции.

Наред с успехите трябва да си дадем сметка и за несвършеното, да преосмислим приоритетите и с нови сили да се втурнем в решаването на проблемите.

Сега е време, в което градим бъдещето на община Бяла. Нужно е да се заредим с желание и търпение, да работим още по-усърдно и да достигнем целта, към която се стремим - "Благоденствие за Бяла и за цялата община". Нека тази кауза да бъде това, което ще ни обедини и ще ни води към нови успехи през 2007 година.

Уважаеми съграждани, благодарен съм, че имам възможността години наред да работя за общината. Бих искал да ви уверя, че съвсем скоро ще настъпи времето, когато всички ние ще видим плода на усилията си, това за което съм мечатал и работил през последните години - една модерна Бяла с развита инфраструктура, с много туристи, с много атракции и забавления - голф клуб, яхтено пристанище, аквапарк, модерни жилищни комплекси и хотели. И най-важното – една община с благоденстващи и щастливи хора.

С настъпването на 2007 година ние вече официално ще заемем мястото, което винаги сме имали в Европейското семейство. Това ще отвори много нови възможности пред нас, които трябва да успеем да оползотворим.

Скъпи съграждани и приятели на Бяла,
Нека в празничната нощ вдигнем пълни чаши за здраве, благополучие и късмет през Новата година! Нека да бъдем по-добри, по-благородни и по-сплотени. Заедно можем да постигнем всичко.
Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2023
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация