#   Статии
14.08.2012
Децата от Лятна театрална школа „Мечтатели“ направиха прекрасна примиера

С много ентусиазъм , настроение и самочувствие възпитаниците на актрисата Таня Кожухарова и сценаристката Симона Попова представиха „Децата на морето“ – спектакъл за „събуждане на възрастни“.

Детската лятна театрална школа „Мечтатели“ се организира със съдействието на Община Бяла. Школата бе уникална възможност за талантливите деца на морския град да почерпят от опита и знанията на голями сценични артисти като Таня Кожухарова и Симона Попова. Ощината се надява сътрудничеството да продължи все така успешно и да се превърне в традиция.

София Бутракова, Кристияна Таукчиева, Станислав Суков, Живомир Жеков, Ралица Кримска, Памела Желязкова, Яна Тодорова, Дебора Драганова, Михаел Бутраков, Савина Серафимова, Жана Йоргакиева, Стефан Тодоров и Калина Липовска получиха почетна грамота за активно творческо участие лично от кмета на Общината Анастас Трендафилов.

Изявите на малчуганите продължават. На 21 август театралната школа ще се включи в благотворителната инициатива “Арт Емона“ за възтановяване на църква.
Автор: Росица Генкова

 

© Община Бяла 2006-2022
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация