#   Статии
27.03.2013
Ние вече сме грамотни!

На 26 март учениците от I“б“ клас при ОУ „Отец Паисий“, гр. Бяла с класен ръководител Вярка Стоянова, отбелязаха с тържество първия си и най-важен успех в живота – те вече могат да четат!

Първолаците гордо демонстрираха знанията, които са усвоили през своята първа година в училището. Програмата бе изключително артистична, с много стихове, песни и трудни задачи. Децата се разделиха с вярното си другарче „Букварчето“ и посрещнаха първата си книжка „Читанката“.

На тържеството присъстваха както родителите на първокласниците, така и директорите на училището Дилян Дончев и на ЦДГ „Първи юни“ Красимира Стамболова, учители и ученици.

Талантливите артисти от Театрална група „Слънчице“ с ръководител Лилия Драгнева бяха подготвили много забавна пиеса с която да покажат на децата, че няма нищо страшно в ученето, а интересни приключения и нови открития.

Първите учителки на децата от детската градина Ангелинка Дражева и Димитричка Йовкова им подариха красиво слънце, с което да украсят класната си стая.

Поздравления и подаръци имаше за първолаците и от по-големите ученици от IV „а“ и „б“ клас, училищното ръководство и техните родители. Малчуганите бяха наградени за знанията си с книжки и лакомства.

Браво и на добър час, мили деца!
Автор: Връзки с обществеността и медии

 

© Община Бяла 2006-2022
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация