#   Статии
23.04.2013
Бяла става домакин на Първи кръг от националния шампионат по офроуд към БФАС

Taзи година по времето, когато пролетта е в разгара си и лятото чука на вратата, слънчевият ни град Бяла ще бъде домакин на състезание.

Но не просто състезание, а изпитание за високопроходими автомобили 4х4 и техните екипажи.

От 1 до 3 май ще се проведе първия кръг от националния шампионат на България по офроуд към БФАС. Най-опитните, най-бързите и най-подготвените екипажи ще участват в юбилейното състезание ВАРНА-10.

Региона между Бяла, Шкорпиловци и Старо Оряхово ще е плацдарма на голямото предизвикателство.

В рамките на три дни екипажите ще се сблъскат с много трудно преодолими препятствия. Ще бъдат подложени на големи натоварвания, които ще провокират тяхната воля и издръжливост, а машините ... дано издържат.

Класа Ендуро ще е другата битка. Там любителите на хард изживявания на две колелета ще имат честта да опитат вкуса на морето и красотата на местната природа.

Естествено ще има и АТВ-четириколесните мотори.

Короната на състезанието ще са изключително динамичните и подготвени по изискванията на БФАС бързи джипове. За тях през първия ден ще има 150 км дистанция за преодоляване, през втория ден километрите ще са над 300, а за финалния ден ще са отново 150.

На 1 май от 9:00 часа на площад „Европа“ в гр. Бяла ще е официалната церемония по откриване на състезанието, а на 3-ти ще е награждаването.

Ще присъстват много гости и приятели на офроуда.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ЕДНО ИСТИНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ!
Автор: Връзки с обществеността и медии

 

© Община Бяла 2006-2022
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация