#   Статии
02.08.2013
Веселин Маринов с концерт в Бяла

Снощи с концерт на Веселин Маринов Община Бяла сложи неофициално начало на „Седмица на морето 2013“. Прогнозите за лошо време не изплашиха верните почитатели на певеца и почти час преди началото на концерта те започнаха да се събират на площад „Европа“, където бе издигната специална за спектакъла сцена.

Турнето на популярния изпълнител тази година е под наименованието „Носталгия“ именно това е и името на последният му албум. В албума са включени вечните песни „Бяла тишина“, „Любовта, без която не можем“, „Спри до мен“ и още от неостаряващите и любими на поколения българи естрадни песни.

И този път Веселин Маринов не разочарова дошлите да го видят и чуят. Усмивки озаряваха лицата на хората. Те танцуваха и пяха заедно с него. Изпълнителят на „Горчиво вино“ развълнува дори и чуждестранните гости на града, които също се присъединиха към танцуващите. Близо двучасовият концерт завърши с изпълнението на песента „За теб Българийо“.
В края на концерта си певецът сподели, че е изключително щастлив от възможността отново да бъде на сцена в гр. Бяла. Поздрави и ръководството на града за усилията, които полагат за развиването на културния туризъм.

Днес предстои официалното откриване на „Седмица на морето 2013“, която ще продължи до 9 август. В програмата тази година организаторите са предвидили всичко, от което се нуждае лятото музика, танци, спорт, конкурси, а през вечерните часове концерти на площад „Европа“.
Автор: Връзки с обществеността и медии

 

© Община Бяла 2006-2022
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация