#   Статии
08.08.2013
Ах, морето…

На 7 август в се състоя концерт на изключително талантливата бургаска певица Тони Димитрова. Концертът бе включен в богатата и пъстра програма за празниците по повод на „Седмицата на морето“.

Тони Димитрова е любимка на малки и големи, а песните и се знаят от всички. Кой по-подходящ певец за изява точно през „Седмицата на морето“ от нея. В творчество й морето е неизменна тема и може би не само, заради това, че е от Бургас, но и както тя самата обича да се изразява тя просто е „влюбена в морето“.Концертът бе толкова сполучлив, че дори жители на Бяла споделиха, че от известно време не е имало такъв концерт в града.

С естественото се сценично поведение и лиричните песни Тони Димитрова плени всички дошли да у видят и чуят. Тя беше между хората, пя заедно с тях, дори сама поведе хорото в центъра на самия площад „Европа“ изпълнявайки вечния хит „Балкански синдром“. Руските гости на града не останаха безпристрастни, макар не разбирайки по-голяма част от текста на песните те не искаха да пуснат певицата да си тръгне.На три пъти тя бе извикана на бис.
Концерта завърши с най-морската от всички морски песни …
„Ах, морето…“
Автор: Връзки с обществеността и медии

 

© Община Бяла 2006-2022
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация