#   Статии
11.11.2013
КРЪГЛА МАСА „ЕВРОПА В МОЯ РЕГИОН“ В БЯЛА - 14 ноември

Община Бяла и Областният информационен център - Варна канят жителите на Бяла да се запознаят с европейските проекти във Варненска област. Направеното в региона с помощта на европейски средства ще бъде основна тема на кръгла маса на тема: „ЕВРОПА В МОЯ РЕГИОН-добри практики и партньорства“. Тя ще се проведе на 14 ноември 2013 г. (четвъртък) от 15.00 часа в Народно читалище „Пробуда 1928“ в гр. Бяла.

Ще бъдат представени конкретни изпълнени проекти в региона за инфраструктура,социални, образователни и културни дейности. Присъстващите ще се запознаят и със значими проекти от нашата община. Предвидени са презентации за дейността на училищни кръжоци за извънкласни дейности по проект УСПЕХ в Професионалната гимназия по селско стопанство и туризъм в Бяла и за ползите за гражданите от участието на Народно читалище „Пробуда 1928 “в Бяла в програма „Глобални библиотеки“.

Събитието е част от серия кръгли маси, които Областният информационен център - Варна организира във всички общини на областта в периода 30 октомври – 19 ноември 2013 г.
Областният информационен център кани граждани, фирми, самодейни състави, пенсионери, читалищни дейци, неправителствени организации, ученици, преподаватели и директори на учебни и детски заведения да присъстват на събитието.
Входът е свободен.
Автор: Връзки с обществеността и медии

 

© Община Бяла 2006-2022
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация