#   Статии
18.11.2014
ВК „Черноморец“ Бяла стартира новия сезон с победа

Волейболният „Черноморец“ Бяла стартира новия сезон в А Национална волейболна група с категорична победа над отбора на Велики Преслав. Срещата приключи с резултат 3:0 за домакините, като в отделните части те надиграха противника си с 25:17; 25:20 и 25:12 точки.

Капитана на отбора Пеньо Ненов е доволен от представянето на момчетата и сподели, че започват сезона изключително мотивирани. С дебютното си участие в А НВГ миналата група отбора достигна четвърто място в първенството. „Тази година ще се стремим отново да стигнем до финалите, а защо не и до първото място“ добави той.

Волейболистите на Бяла отново ще мерят сили с отборите от Североизточна група, а те са ВК „Велики Преслав“ – гр- В. Преслав, ВК „Доростор“ – гр. Силистра, ВК „Кълбо“ – гр. Шумен и ВК „Хан Аспарух“ – гр. Шумен. Според момчетата основен конкурент за първо място в груповата фаза ще им бъде отбора от Силистра.
Следващата домакинска среща на момчетата е на 29 Ноември от 16:00 часа в спортната зала на Първа езикова гимназия във Варна. Тогава те ще посрещнат отбора на ВК „Кълбо“ от гр. Шумен

Автор: Христина Келисакиева

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация