#   Статии
31.08.2017
Детски турнир по футбол и концерт за празника на Бяла

На 5 септември е официалният празник на град Бяла. По традиция празникът се чества с различни спортни и културни прояви. Тази година в програмата за празничните дни са включени футболен турнир за деца и празничен концерт.

Община Бяла и Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ ще организират есенно издание на футболния турнир - „Бяла къп 2017“, в който участие ще вземат отборите на „Добружда“ (Добрич), „Дунав“ (Русе), „Обзорче“ (Обзор), „Черно море“ (Варна), „Олимпик“ (Варна), ДФК „Шампиони“ (Варна), „Шаркьойспорт“ Турция и домакините „Черноморец“ (Бяла).

Програмата на турнира ще стартира на 4 септември /понеделник/ в 9 сутринта. Мачовете ще се играят сутрин от 9:00 до 12:00 часа и следобед от 16:00 до 19:00 часа. Срещи ще се играят и на 5 /вторник/ със същия график. Официалното награждаване на победителите ще започне след приключване на последната среща. За всички участници в детската футболна надпревара са предвидени награди, осигурени от Общината, Сдружението и спонсорите на турнира.


В 20:00 часа на площад „Европа“ ще започне празничен концерт с участието на фолклорния изпълнител Николай Славеев. Празненството ще завърши с фойерверк шоу.Автор: www.byala.org

 

© Община Бяла 2006-2024
начало | карта на сайта | © Copyrights | помощ | администрация